понеділок, 14 липня 2008 12:11

Фани "МЮ": Роналду, забирайся геть

Вболівальники "Манчестер Юнайтед" вимагають від лідера команди Кріштіану Роналду, який минулого тижня назвав себе сучасним рабом, залишити клуб. Португальський футболіст зробив свою заяву у зв"язку з тим, що керівництво "МЮ" перешкоджає його переходу в мадридський "Реал".

12 липня під час товариського матчу молодіжної команди "Манчестера" з "Берскафом" (3:1) вболівальники вивісили банер ("Ronaldo slave out") з вимогою про те, щоб Кріштіану Роналду залишив команду. На грі були присутні близько 500 глядачів.

Першим, хто назвав півзахисника "МЮ" сучасним рабом, став президент ФІФА Зепп Блаттер, який заявив, що англійський клуб не повинен перешкоджати переходу Роналду в "Реал". Незабаром сам футболіст, коментуючи висловлювання Блаттера, зізнався, що він згоден зі всім, що сказав керівник ФІФА.

Головний тренер "Манчестера" сер Алекс Фергюсон відмовився говорити на цю тему, але офіційний представник клубу заявив, що футболістів не можна називати рабами, оскільки вони підписують контракти добровільно. З критикою Блаттера виступили також Пеле і капітан збірної Італії Фабіо Каннаваро.

Один з уболівальників "МЮ" Джонні Хемптон заявив, що рабами слід вважати шанувальників команди, а не Кріштіану Роналду. Зі слів Хемптона, він ще не розплатився за недавню поїзду до Москви на фінал Ліги чемпіонів проти "Челсі" і буде вимушений працювати по вихідним до вересня.

Lenta.ru

Зараз ви читаєте новину «Фани "МЮ": Роналду, забирайся геть». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі