вівторок, 01 лютого 2011 10:45

Фани "Ліверпуля" спалили футболку Торреса (ФОТО)

Вболівальники англійського футбольного клубу "Ліверпуль" спалили футболку з номером "9" і написаним на спині прізвищем Торрес. Тим самим фанати висловили своє ставлення до переходу нападаючого збірної Іспанії Фернандо Торреса з "Ліверпуля" в лондонський "Челсі".

Скільки вболівальників брало участь в акції, не повідомляється.

Торрес перейшов в "Челсі" 31 січня 2011 року за 50 мільйонів фунтів (58,5 мільйона євро). Ця сума трансферу стала рекордною для англійського футболу. "Ліверпуль" замінив іспанця відразу двома гравцями - клуб поповнили уругвайський форвард "Аякса" Луїс Суарес (за 22,8 мільйона фунтів) і нападаючий "Ньюкасл Юнайтед" Енді Керролл (за 35 мільйонів фунтів). Керролл став найдорожчим британським футболістом в історії.

Сам трансфер Торреса в 50 млн фунтів шокував представників УЄФА, вони вважають, що футболіст не може коштувати таких шалених грошей. УЄФА розглядали "Челсі", як головного прихильника введення правил, фінансового "фейр-плей". Це правило означає, що клуби протягом трьох років повинні обмежити свої збитки до 45 мільйонів євро. Більш того, керівництво "Челсі" саме пропонувало УЄФА ввести стелю зарплат. Це пропозиція була схвалена УЄФА. Але мегатрансфером Торреса "Челсі" сам порушив всі домовленості.

У першості країни сезону-2010/11 Торрес провів за "Ліверпуль" 23 матчі і забив дев'ять м'ячів. У 82 іграх за збірну Іспанії форвард 26 разів вражав ворота суперників. У складі національної команди Торрес в 2008 році став чемпіоном Європи, а в 2010 році - чемпіоном світу.

За матеріалами Лента.ру, The Guardian

Зараз ви читаєте новину «Фани "Ліверпуля" спалили футболку Торреса (ФОТО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі