середа, 12 березня 2008 14:03

Фани "Дніпра" зупинили клубний автобус, вимагаючи пояснень

Цікавий інцидент стався після матчу останнього туру чемпіонату України проти "Нафтовика" з тренером і футболістами "Дніпра". Клубний автобус, в якому вони знаходилися, був зупинений фанами дніпропетровської команди, які перекрили дорогу і вимагали пояснень невдалим виступам колишнього лідера на старті весняної частини першості.

Спочатку до вболівальників вийшли тільки Олег Протасов і Вадим Тищенко, адже саме до тренерського штабу, а не до гравців у фанатів накопичилися питання.

- Олег Валерійович, що відбувається з командою?
- У команду прийшли сім нових футболістів, - почав Протасов. - Всіх їх потрібно пробувати в різних поєднаннях, а їм самим потрібний час, щоб притертися до партнерів. Команда зараз у стадії становлення. Але ми вже виглядали краще, ніж в грі 2 березня проти "Динамо". Щодо самовіддачі футболістів у мене ні до кого претензій немає - всі старалися, билися.

Але цим Протасов не зміг заспокоїти фанатів. Адже "Дніпро" не змогло перемогти команду, мало не половина якої складена з колишніх дніпропетровців, відданих в оренду. Головний тренер "Нафтовика" Валерій Городов використав в стартовому складі відразу чотирьох таких виконавців: Сердюка, Балабанова, Бідненка і Котенка, останній і став автором голу.

- Це практикується у всьому світі, - спробував пояснити Протасов. - Нічого дивного в цьому немає, що футболісти дуже мотивовано грають проти своєї колишньої команди.

Фанати продовжували "тиснути":

- А чому команда повернулася з Туреччини тільки 29 лютого, перед самою грою з "Динамо"? Ті ж кияни тренувалися в Україні вже тиждень.

- Так робили і Валерій Лобановський, і Євген Кучеревський, - парирував тренер. - Та і той же "Нафтовик" прилетів в один день з нами і виграв після цього в Одесі. А ви що думаєте - футболісти 29 лютого загуляли?

- Так, саме так ми і вважаємо.

- Мені шкода, але ви дуже погано думаєте про гравців.

Потім з автобуса вийшли Денис Андрієнко і Андрій Русол. Останній як капітан пообіцяв від імені всієї команди зробити все можливе в плані гри і результатів. А Протасов попросив уболівальників підтримати гравців саме зараз і всім разом вибиратися зі складної ситуації, в яку потрапила команда. Один з присутніх уболівальників прокричав: "Ми віримо вам, Олег Валерійович!", після чого напруга дещо спала і команда продовжила свій шлях додому.

Газета по-киевски
Зараз ви читаєте новину «Фани "Дніпра" зупинили клубний автобус, вимагаючи пояснень». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі