субота, 07 травня 2011 14:55

Фани "Карпат" та "Динамо" вдягли вишиванки та заспівали гімн України
12

Фото: Автор: Павло Паламарчук

Сьогодні близько 3 тисяч фанів футбольного клубу "Карпати" зібралися біля університету ім. І.Франка. Звідти близько 13:00 вони вирушили колоною до стадіону "Україна", де сьогодні відбудеться матч "Карпати"-"Динамо".

Більшість фанів була одягнена у вишиванки.

"Сьогодні ми йдемо до стадіону у вишиванках, влаштувавши таким чином міні-парад фанів "Карпат". По дорозі ми об'єднаємось з фанами "Динамо". Ми міцно з ними товаришуємо і вони теж прийдуть у вишиванках. Такою спільною ходою ми хочемо показати дружбу між Львовом і Києвом" - сказав фанат "Карпат" на прізьвисько Брілок.

Ідучи колоною по вулиці Січових Стрільців фанати "Карпат" розгорнули великі прапори із зображенням Бандери, Шухевича, і Коновальця. Вони вигукували гасла "Слава Україні - смерть ворогам", "Бендера прийде - порядок наведе". Також палили димові шашки і фаєри.

Біля пам'ятника Шевченка фани "Карпат" об'єдналися з 500 уболівальниками "Динамо". Спільно вонии заспівали гімн України, після чого розгорнули спільний банер з емблемами "Динамо" та "Карпат" і надписом "Душа і серце України". Потім спільно пішли до стадіону, де о 15:30 почнеться матч.

Зараз ви читаєте новину «Фани "Карпат" та "Динамо" вдягли вишиванки та заспівали гімн України». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

32

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі