субота, 31 липня 2021 09:55

Фанати зірвали перехід Зозулі до португальського клубу

Фанати зірвали перехід Зозулі до португальського клубу
Роман Зозуля не може знайти клуб. Фото: Marca

Уболівальники португальського клубу "Ешторіл" висловилися в соціальних мережах проти підписання 31-річного українського форварда Романа Зозулі, який перебуває в статусі вільного агента.

Фанати "Ешторіла" заполонили клубні соцмережі повідомленнями проти підписання нападника. Вони також відправили повідомлення президенту клубу Александру Фаріа, щоби він побачив, що українця не будуть вітати в команді. Як стверджує AS, в результаті протестів варіант з підписанням Зозулі "Ешторіл" вирішив притримати на паузі.

Раніше зірвався перехід Зозулі в іспанський клуб "Алькорон", де ключову роль також зіграли вболівальники. Це не перший конфлікт Романа Зозулі з місцевими фанатами - в 2017 році через протести лівацьких фанатів "Райо Вальєкано" зірвався трансфер українця в їх клуб з "Бетіса".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Район Райо Вальєкано - кубло. Вони ненавидять Україну" - Маркевич

У сезоні-2020/2021 Зозуля грав у "Альбасете" і провів 37 матчів в Сегунді, забивши два голи. До переїзду в Іспанію він грав за "Дніпро" і неодноразово підтримував українських військових на Донбасі.

Зараз ви читаєте новину «Фанати зірвали перехід Зозулі до португальського клубу». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі