вівторок, 14 грудня 2010 16:59

Фанати загребського "Динамо" закидали греків пляшками з "коктейлем Молотова"

Фанати загребського "Динамо" закидали греків пляшками з "коктейлем Молотова"

Фанати хорватського футбольного клубу "Динамо" із Загреба підпалили автобус, в якому знаходилися вболівальники грецького ПАОКа. Греки приїхали до столиці Хорватії на матч Ліги Європи, який відбудеться 15 грудня. У результаті нападу на автобус постраждали декілька шанувальників ПАОКа, повідомляє Associated Press.

Інцидент стався вдень 14 грудня на одному з перехресть у Загребі. Близько 30 фанатів "Динамо" закидали автобус пляшками з "коктейлем Молотова". Автобус загорівся, але пожежникам швидко вдалося погасити полум'я. Які травми отримали вболівальники ПАОКа, не уточнюється.

Матч "Динамо" - ПАОК відбудеться 15 грудня на стадіоні "Максимір" і розпочнеться о 20:00 за київським часом. Команди змагаються за вихід в 1 / 16 фіналу Ліги Європи з групи D.

Перед останнім туром в іспанського "Вільярреала" дев'ять очок, у ПАОКа - вісім, у "Динамо" - сім, у бельгійського "Брюгге" - три. З групи вийдуть дві команди.

За матеріалами Лента

Зараз ви читаєте новину «Фанати загребського "Динамо" закидали греків пляшками з "коктейлем Молотова"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі