середа, 18 лютого 2009 16:38

Фанати "Мілана" помстились за поразку своєї команди

Фанати "Мілана" помстились за поразку своєї команди

Італійська поліція затримала сім уболівальників футбольного клубу "Мілан", яких підозрюють в побитті фанатів "Інтера". Бійка відбулася в неділю, 15 лютого, під час матчу "Мілана" та "Інтера" в чемпіонаті Італії. Проте провокаторам бійки вдалося сховатися, і поліція затримала їх тільки 18 лютого. Про це повідомляє інтернет-видання Goal.com.

Під час гри уболівальники "Мілана" вивісили на трибунах стадіону "Сан-Сіро" образливий банер, який викликав обурення фанатів "Інтера". Зав"язалася бійка, в результаті якої безліч уболівальників "Інтеру" отримали різні травми.

Фанати "Інтера" отримали різні травми

Затриманих фанатів "Мілана" чекає заборона на відвідини футбольних матчів протягом тривалого часу. Крім того, уболівальники можуть отримати умовні терміни ув"язнення, повідомляє lenta.ru.

Gazeta.ua нагадує, що матч "Мілана" з "Інтером" завершився перемогою "Інтеру" з рахунком 2:1. Один з голів у ворота "Мілана" був забитий рукою. Авторові цього м"яча форвардові Адріано загрожувала двоматчева дискваліфікація, проте після проглядання відеозапису дисциплінарний комітет італійської ліги визнав, що дотик м"яча рукою був ненавмисним. В результаті перемоги над "Міланом" "Інтер" закріпив лідерство в чемпіонаті країни і збільшив відрив від переслідувачів до дев"яти очок.

Зараз ви читаєте новину «Фанати "Мілана" помстились за поразку своєї команди». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі