четвер, 31 січня 2008 09:09

Фанати "Ліверпуля" хочуть викупити клуб

Фанати "Ліверпуля" хочуть викупити клуб

Криза "Ліверпуля" досягла свого апогею: уболівальники команди збираються повалити американських власників і викупити у них права на клуб.

Зареєстрована група фанатів the Share Liverpool FC Group планує залучити для цього сто тисяч прихильників Червоних з усього світу. За основу нової моделі управління візьмуть "Барселону", де зареєстровані члени клубу мають право голосу і впливають на розвиток улюбленої команди.

Уболівальники планують зібрати 500 млн. фунтів і відправити Джорджа Джиллетта і Тома Хікса назад за океан. Очолюють це об"єднання давні прихильники "Ліверпуля" - викладач економіки Роган Тейлор, колишній директор одного з підрозділів Прем"єр-ліги Філ Френч і юрист Кевін Джакісс.

Найцікавіше, що і уболівальники, і власники повністю підтримують курс головного тренера команди Рафаеля Бенітеса, хоча після вчорашньої поразки від "Вест Хема" "Ліверпуль" уже сьомий...

BBC

Футбол.ua

Зараз ви читаєте новину «Фанати "Ліверпуля" хочуть викупити клуб». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі