неділя, 20 квітня 2008 14:40

Фанати московського "Спартака" постраждали в Кабардино-Балкарії

Перед матчем 6-го туру чемпіонату Росії між "Спартаком" з Нальчика і "Спартаком" з Москви (1:2) в 130 кілометрах від столиці Кабардино-Балкарії стався інцидент, в результаті якого три уболівальники московського клубу отримали ножові і вогнепальні поранення.

В ніч з 18 на 19 квітня в селі Терскол Ельбрусського району відбулася бійка, яку організували якої приїжджі вболівальники. Повідомляється, фанати московського "Спартака" знаходилися в нетверезому стані.

У результаті госпіталізовано з різними травмами шість чоловік, а останнім медична допомога надана на місці. Про застосування вогнепальної або холодної зброї не повідомлялося. За фактом інциденту збуджена кримінальна справа.

Розслідування інциденту узяв під свій контроль голова РФС Віталій Мутко.

- Нам належить розібратися а причинах інциденту, і ми готові зробити все необхідне, щоб максимально об"єктивно вивчити всі обставини події, - підкреслив президент Російського футбольного союзу.

Комісар зустрічі Сергій Куликов і офіцер РФС по безпеці Максим Щербаков відвідали вболівальників в лікарні, щоб дізнатися про стан їх здоров"я і отримати інформацію про те, що сталось. Співробітники РФС і РФПЛ (Російська футбольна Прем"єр-ліга) знаходяться на прямому зв"язку з представниками правоохоронних органів і міністерства охорони здоров"я Кабардино-Балкарії.

"Лента.ру"
Зараз ви читаєте новину «Фанати московського "Спартака" постраждали в Кабардино-Балкарії». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі