вівторок, 26 квітня 2011 09:46

Фанат Шеви забив дебютний гол за "Манчестер Сіті"
5

Фото: Reuters

Форвард "Манчестер Сіті" Едін Джеко забив свій перший м'яч в англійській прем'єр-лізі.

Для цього боснійцю треба було десять матчів. У грі з "Блекберном" Джеко вийшов на заміну на 72-й хвилині, а вже через три хвилини забив єдиний гол.

"Я дуже радий тому, що мій гол допоміг команді виграти, адже цей матч був одним із найважливіших для нас за останній місяць. Думаю, це початок нового етапу - і для мене, і для "Манчестер Сіті", - наводить слова футболіста BBC.

У матчах, які проходять на домашній арені "Блекберна", "Івуд Парк", в нинішньому сезоні було забито найменшу кількість м'ячів в англійській прем'єр-лізі.

"Блекберн" і його суперники спільними зусиллями забили всього 34 м'ячі, повідомляє Infostrada.

У матчі "Блекберн" - "Манчестер Сіті" "городяни" забили 35-й гол, пише Sports.ru.

"Сіті" набрав 59 очок і утвердився на четвертому місці в турнірній таблиці. "Блекберн" з 35 очками перебуває в безпосередній близькості до зони вильоту.

Нагадаємо, Джеко з дитинства є вболівальником Андрія Шевченка.

Блекберн - Манчестер Сіті - 0:1 (0:0, 0:1)

Гол: 0:1 - Джеко (75).

БЛЕКБЕРН: Робінсон, Джонс, Живе (Діуф, 1985), Самба, М. Сальгадо, Дж. Джонс, Ольссон, Емертон, Данн (Рочіна, 63), Робертс, Мваруварі (Калініч, 70).

МАНЧЕСТЕР СІТІ: Джо Харт, Сабалета, Компані, Лескотт, Коларов, Яя Туре, Беррі, Сілва (Боята, 90), Н. де Йонг, Джонсон (Джеко, 72), Балотеллі (Вієйра, 83).

Попередження: Беррі (30), Джонс (49), Балотеллі (52), Н. де Йонг (60), Емертон (70).

Зараз ви читаєте новину «Фанат Шеви забив дебютний гол за "Манчестер Сіті"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі