четвер, 19 лютого 2009 11:49

Фанат "Валенсії" позичить клубу всі свої заощадження

Фанат "Валенсії" позичить клубу всі свої заощадження

Уболівальник іспанської "Валенсії" Артуро Франсиско Ховер Гонсалес запропонував клубу безпроцентну позику, яка, за задумом фаната, повинна врятувати "Валенсію" від фінансової кризи. 42-річний Ховер висловив готовність позичити "Валенсії" 12 тисяч євро з власних заощаджень. Про це пише іспанське видання AS.

Тим самим Ховер вирішив показати приклад іншим прихильникам команди. За словами Ховера, для кожного уболівальника наступив час мобілізувати свої сили в допомогу клубу, існування якого виявилося в небезпеці.

За даними агентства DPA, "Валенсія" заборговувала кредиторам більше 100 мільйонів євро. Гравці і співробітники клубу не отримували зарплату з грудня 2008 року. "Валенсія" також заборговувала більше 20 мільйонів євро компанії, що займається будівництвом нового стадіону команди, який буде відкритий в 2010 році.

Керівництво клубу розглядає різні можливості виходу з важкої ситуації. Зокрема, планується, що старий клубний стадіон "Месталья" надаватиметься в оренду охочим провести на його території ділові зустрічі, весільні церемонії, а також обряди хрещення і причастя. Існує також варіант, при якому "Валенсії" доведеться продати декількох ключових гравців, щоб виплатити частину боргу. Перш за все, мова йде про переможців Євро-2008 у складі збірної Іспанії Давіда Вілью і Давіда Сільву, повідомляє lenta.ru.

Зараз ви читаєте новину «Фанат "Валенсії" позичить клубу всі свої заощадження». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі