субота, 07 лютого 2009 13:43

Фанат "МанСіті" наколов собі на груди Кака

Фанат "МанСіті" наколов собі на груди Кака

Фанат "Манчестер Сіті" зробив собі тату на грудях - набив ім"я Кака.

А все від того, що 25-річний Крістофер Аткінсон так повірив в реальність переходу бразильської суперзірки з "Мілана" в "Сіті", що, будучи його великим шанувальником, не дочекавшись офіційної заяви, зробив собі таке тату, повідомляє gazeta.ru.

А Кака вирішив залишитися. Аткінсон сподівався, що про його секрет ніхто не дізнається, - адже він виглядав би повним дурником. Але ні, про його тату стало відомо.

"Тепер я сподіваюся, що він перейде до нас влітку, - сказав Крістофер The Sun. - Врешті-решт, моє тату нагадуватиме мені про те, як близькі ми були до підписання мого улюбленого футболіста".

Як раніше писала gazeta.ua, власник "Манчестер Сіті" - арабський шейх Мансур - пропонував "Мілану" від 105 до 120 млн євро (хоча за інформацією англійських газет, Мансур був готовий дати "тільки" 55 млн), а самому Кака - 20 млн євро на сезон. Це на 9 млн більше, ніж має найоплачуваніший футболіст світу Златан Ібрагімович з "Інтера", і на 11 млн перевищує зарплату Кака в "Мілані". Бразилець вирішив залишитися в Італії і відхилив пропозицію англійського клубу.

Зараз ви читаєте новину «Фанат "МанСіті" наколов собі на груди Кака». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі