Ексклюзиви
пʼятниця, 18 квітня 2008 14:44

Фан "Крильєв Совєтов" отримав строк за організацію безпорядків

Вболівальник клубу російської футбольної прем"єр-ліги "Крилья Совєтов" (Самара) Євген Молтусов засуджений до п"яти років ув"язнення умовно за організацію масових безпорядків після матчу з казанським "Рубіном" (21 жовтня 2007 року). Після гри фанати напали на співробітників служби правопорядку і перевернули міліцейську машину.

Безпорядки почалися після того, як міліціонери попросили розійтися групу вболівальників "Крильєв Совєтов" (близько 130 чоловік), які шумно святкували перемогу своєї команди. Молтусов вилаяв співробітників міліції і спровокував напад на представників служби правопорядку.

Фанати закидали міліціонерів палицями, камінням і пляшками, наповненими водою. В результаті 19 співробітників міліції отримали тілесні ушкодження. Після цього вболівальники перевернули автомобіль чергового наряду восьмої роти полку патрульно-постової служби. Одному з міліціонерів довелося зробити три попереджувальні постріли в повітря.

Зі слів представника суду Самари, вирок Молтусову слід вважати м"яким. Це пов"язано з тим, що вболівальник на першому ж засіданні суду повністю визнав свою провину і попросив винести йому вирок без судового розгляду і слідства.

Lenta Ru
Зараз ви читаєте новину «Фан "Крильєв Совєтов" отримав строк за організацію безпорядків». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути