Ексклюзиви
пʼятниця, 13 липня 2007 13:15

Фабрегас залишається в "Арсеналі", Рейеса почали викуповувати

Півзахисник "Арсеналу" іспанець Сеск Фабрегас відхилив пропозицію мадридського "Реала".

Після переходу Тьєрі Анрі до "Барселони", іншого лідера "Канонірів" вперто сватали в "Королівський клуб", повідомляє football.ua з посиланням на BBC.

- Дуже приємно, що моєю персоною зацікавився такий великий клуб. Так, я вів переговори з Рамоном Кальдероном і Предрагом Міятовічем щодо мого переходу, вони чудові люди. Але я ухвалив рішення залишитися в "Арсеналі". Хочеться допомогти клубу в такий не простий період, після продажу нашого лідера Анрі. Венгер на мене розраховує, хоче, щоб я залишився в команді, - заявив 20-річний футболіст.

Також іспанець виразив впевненість в тому, що Арсен Венгер неодмінно продовжить контракт з лондонським клубом, який закінчується наступним літом.

Тим часом "Реал" зробив першу офіційну пропозицію по Хосе Антоніо Рейесу. Воно склало 6 мільйонів євро. Зараз в Мадриді чекають реакції "канонірів", які швидше за все не погодяться з цією "смішною" сумою.

Зараз ви читаєте новину «Фабрегас залишається в "Арсеналі", Рейеса почали викуповувати». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути