понеділок, 31 березня 2008 18:57

Фабрегас стане найбільш високооплачуваним гравцем в історії "Арсенала"

Керівництво лондонського "Арсенала" збирається підвищити зарплату півзахиснику збірної Іспанії Сеску Фабрегасу до 130 фунтів стерлінгів (близько 260 тисяч доларів), після чого він стане самим високооплачуваним гравцем в історії клубу.

Не дивлячись на те, що нинішня угода півзахисника розрахована до 2013 року, лондонці побоюються, що іспанець зможе залишити команду, скориставшись регламентом ФІФА. За існуючими правилами, Фабрегас в 2011 році може викупити залишок свого контракту (12 мільйонів фунтів).

В зв"язку з цим керівництво "Арсенала" збирається поставити іспанця в ряд зі Стівеном Джеррардом, Кріштіану Роналду і Джоном Террі - найбільш високооплачуваними футболістами прем"єр-ліги. Заробляючи 130 тисяч фунтів в тиждень, Фабрегас випередить за цим показником Тьєррі Анрі, який свого часу отримував 120 тисяч фунтів.

Сеск Фабрегас, якому в травні виконається 21 рік, вважається одним з найбільш багатообіцяючих півзахисників світу і ключовим гравцем іспанської збірної. Вийшовши на заміну в матчі проти України 13 червня 2006 року, він став наймолодшим гравцем (19 років і 41 день) національної команди, який зіграв на чемпіонаті світу.

Lenta Ru
Зараз ви читаєте новину «Фабрегас стане найбільш високооплачуваним гравцем в історії "Арсенала"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі