вівторок, 05 червня 2007 18:09

Фабрегас погрожує залишити "Арсенал"

 

Іспанський півзахисник "Арсеналу" Сеск Фабрегас, 20 років, заявив про те, що він залишить команду в тому випадку, якщо Арсен Венгер піде з посади головного тренера клубу, повідомляє www.gazeta.ru.

- Якщо Венгер піде, то на 90 відсотків я упевнений в тому, що піду услід за ним. Наша команда у мене ототожнюється виключно з ним, і без Венгера "Арсенал" вже не буде таким, як раніше, - сказав Фабрегас.

До "Арсеналу" Фабрегас перейшов у 2003 році. До цього виступав за другу і третю команди "Барселони". Вважається одним з найперспективніших півзахисників миру. Після того, як з "Арсеналу" до "Ювентуса" перейшов капітана команди, француз Патрік Вієйра, Сеск став основним центральним півзахисником клубу.

З 2006 року грає за збірну Іспанії, учасник чемпіонату світу 2006 року. Став наймолодшим футболістом, що грав за збірну Іспанії на чемпіонатах світу, — 19 років і 41 день (у грі з Україною 14 червня).

Зараз ви читаєте новину «Фабрегас погрожує залишити "Арсенал"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі