пʼятниця, 27 червня 2008 09:37

Фабрегас: ми повинні повернутися в Іспанію з кубком

Фабрегас: ми повинні повернутися в Іспанію з кубком

Півзахисник збірної Іспанії, автор двох гольових передач у півфінальному матчі з Росією Сеск Фабрегас висловив думку, що тепер його команда повинна стати чемпіоном Європи.

- Ми грали чудово, домінували впродовж усього матчу і вміло використовували моменти, коли росіяни розкривалися, - сказав 21-річний футболіст. - Що стосується фіналу... Ми приїхали на Євро для того, щоб повернутися до Іспанії з чемпіонським кубком. Так, попереду 90 хвилин гри, а суперник у нас буде дуже серйозний. Німеччина є Німеччина. Але ми хочемо повернутися з кубком. Наша збірна мріє зробити щасливими всіх іспанських уболівальників. Думаю, ми зможемо пройти весь шлях до кінця.

Фернандо Торрес після перемоги відзначив, що іспанці перевершили суперника в плані фізичної підготовки.

- Думаю, в другому таймі росіяни дуже втомилися, і ми змогли цим скористатися, - говорить форвард збірної Іспанії. - Наша команда вже ввійшла в історію, але ми здатні на більше. Пишаємося тим, що вийшли у фінал і битимемося за золото з таким великим суперником, як Німеччина.

"Спорт-Експрес"

Зараз ви читаєте новину «Фабрегас: ми повинні повернутися в Іспанію з кубком». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі