понеділок, 26 липня 2010 13:52

Фабрегас домовився про умови контракту з "Барселоною"

Фабрегас домовився про умови контракту з "Барселоною"

Півзахисник збірної Іспанії з футболу Сеск Фабрегас, який виступає за лондонський "Арсенал", домовився про умови особистого контракту з "Барселоною". Щоб перехід Фабрегаса відбувся, "Барселоні" необхідно домовитися з "Арсеналом" про трансферну вартість футболіста, повідомляє інтернет-видання Goal.com.

Якщо Фабрегас перейде в іспанський клуб, то, за даними місцевого видання Sport, він підпише контракт на п"ять років, а його зарплата становитиме сім мільйонів євро на рік.

Що стосується переговорів "Барселони" з "Арсеналом", то лондонський клуб в нинішнє міжсезоння вже відхилив одну пропозицію іспанців. Фабрегас, який неодноразово заявляв про бажання перейти в "Барселону", цього тижня має зустрітися з головним тренером "Арсеналу" Арсеном Венгером.

23-річний Фабрегас є вихованцем "Барселони", але в 2003 році в 16-річному віці перейшов в "Арсенал". У складі лондонського клубу він перемагав в Кубку і Суперкубку Англії, а з листопада 2008 року є капітаном команди. Зі збірною Іспанії півзахисник виграв чемпіонат Європи 2008 року і чемпіонат світу 2010 року.

За матеріалами Лента.ру

Зараз ви читаєте новину «Фабрегас домовився про умови контракту з "Барселоною"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі