неділя, 19 жовтня 2008 14:50

Ф-1. Призери гран-прі Китаю розповіли про гонку

Феліпе Масса, пілот "Феррарі", вважає, що болід Льюіса Хемілтона з "Макларена" продемонстрував якнайкращі швидкісні кондиції на трасі Шанхаю в цей вікенд.

"У мене був не найкращий старт. На відрізку, з якого я стартував, було не особливо вдале зчеплення з асфальтом. Ми звернули увагу на те, що Льюіс був швидший з самого початку. Він почав віддалятися від нас з початку гонки, вигравши дві або три десяті секунди і тим самим створивши для себе комфортну перевагу. Як ми з Кімі не намагалися його наздогнати, у нас це не вийшло. У Льюіса був найшвидший автомобіль в цей вікенд", - розповів Масса на прес-конференції ФІА.

Пілот "Феррарі" Кімі Райкконен, котрий зайняв третє місце на Гран-прі Китаю, залишився не дуже задоволений швидкістю свого боліда.

"Сьогодні у мене був хороший автомобіль, не виникало жодних проблем. Він був приємний в управлінні, але, на жаль, був недостатньо швидкий. На старті Льюіс трохи додав форсажу, я постарався зробити те ж саме. І кожного разу, коли я намагався прискоритися, це відбувалося з невеликим запізненням. - наводить слова Райкконена autosport.com. - На жаль, сьогодні ми зайняли друге і третє місце. Ми показали краще, на що здатні, але нам не вдалося завоювати перше місце. Але ми сподіваємося в наступній гонці скласти ще більшу конкуренцію".

Пілот "Макларена" Льюіс Хемілтон подякував своїй команді за ту роботу, яка допомогла йому сьогодні отримати перемогу на Гран-прі Китаю, тим самим збільшивши свою перевагу в особистому заліку і збільшивши відрив від найближчого конкурента Феліпе Масси з "Феррарі" до семи очок.

"Як завжди команда виконала феноменально свою роботу з підготовки автомобіля. Весь вікенд болід чудово поводився на трасі. Я багато чим зобов"язаний цим хлопцям. Це була фантастична робота всієї команди . Після свого другого піт-стопу я значно просунувся. Я знав, що у володію хорошим запасом за часом. Неминучим було те, що Кімі пропустить Феліпе. - цитує Хемілтона autosport.com. - Наш підхід до цієї гонки виправдав себе, ми не прагнули виграти що б не сталося. Ми просто з холодною головою постаралися завоювати необхідну кількість очок, розраховуючи на ще одне Гран-прі. Конкуренція в Бразилії буде жорсткою. Але я упевнений, що як команда, ми справимося із завданням".

"Чемпионат.Ру"

Зараз ви читаєте новину «Ф-1. Призери гран-прі Китаю розповіли про гонку». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі