понеділок, 06 жовтня 2008 16:36

F-1. Хемілтона підозрюють в причетності до земельних та фінансових махінацій

Прем"єр-міністр Гренади Тіллман Томас оголосив про початок розслідування, пов"язаного з "цікавою" угодою, що була укладена між урядом цієї країни та гонщиком "Макларен" Льюсом Хемілтоном. За словами Томаса, контракт, про який йде мова, був підписаний ще до того, як він вступив на посаду.

Як повідомив телеканал ESPN з посиланням на агентство AssociatedPress, за домовленістю Хемілтон отримав від уряду Гренади ділянку прибережної зони вартістю близько $15 млн., при цьому на 4 роки передавши право використовувати своє ім"я в рекламних цілях.

Три місяці тому сім"я Хемілтонов за $35 млн. придбала в Гренаді готель GrandBeachResort, розташований на цій земельній ділянці. Проблема в тому, що практично всю прибережну зону острова контролює уряд цієї країни, стягуючи з орендарів щорічну ренту, проте в місцевій пресі з"явилися повідомлення, що казна поки не отримала від Хемілтонів ніякої плати.

У минулий четвер колишній прем"єр Гренади Кіт Мітчел вже надавав свідчення у справі, стверджуючи, що, використовуючи імідж Люіса Хемілтона, країна зможе заробити мільйони доларів.

"Сегодня"

Зараз ви читаєте новину «F-1. Хемілтона підозрюють в причетності до земельних та фінансових махінацій». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі