субота, 20 вересня 2008 11:41

Ф-1. Хайдфельд та Кубіца занепокоєні погодою та штучним освітленням

Гонщики команди Формули-1 BMW Sauber Нік Хайдфельд і Роберт Кубіца вважають, що єдиний привід для занепоєння напередодні Гран-прі Сінгапуру, яке пройде 27 вересня - це висока вірогідність дощу під час гоночного уїкенду, основні події якого відбуватимуться в темний час доби.

Нік Хайдфельд: "Всі дійсно з нетерпінням чекають на Гран-прі Сінгапуру. По-перше, це нова траса, по-друге, це вуличне кільце, і, звичайно, по-третє, гонка відбудеться вночі. Завдяки спеціальним освітлювальним системам, там повинно бути так само ясно, як вдень, проте поки ніхто не знає, як все це сприйматиметься на тих швидкостях, з якими їдуть машини Формули 1.

Особисто я б із задоволенням провів би на цій трасі тести, особливо в сиру погоду. Дощ у поєднанні з штучним освітленням - щось абсолютне невідоме. Клімат повинен бути схожий на малазійський, і зі свого досвіду я знаю, що там часто йде дощ, особливо вечорами".

Роберт Кубіца: "Гран-прі Сінгапуру - друга за рахунком нова гонка цього сезону. Нові автодроми - це завжди цікаво, і, крім того, я великий любитель вуличних трас.

Багатоьх інтригує той факт, що гонка стартує ввечері. Але для гонщиків немає особливої різниці, вдень проходить Гран-прі або ввечері. Втім, поки залишаються питання, пов"язані з погодою: наскільки ефективно освітлювальні системи працюватимуть в дощ? Але, я упевнений, FIA зробила всі необхідні заходи, щоб гонка була безпечною".

sportonline
Зараз ви читаєте новину «Ф-1. Хайдфельд та Кубіца занепокоєні погодою та штучним освітленням». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі