пʼятниця, 26 вересня 2008 20:56

F1. Другу практику Гран Прі Сінгапуру виграв Фернандо Алонсо

Друга сесія пройшла спокійніше за першу, не так багато інцидентів, не такі високі швидкості - цікаво, але траса не стала швидша - кращий час дня залишився за Хемілтоном, який у першій сесії проїхав круг за 1:45.518. У другій сесії британець теж лідирував на останніх хвилинах, поки, вже після закінчення відведеного часу, на першу сходинку не піднявся Фернандо Алонсо.

Механіки Honda оперативно відновили машину Рубенса Баррікелло, яку бразилець розбив у першій сесії, а Марку Вебберу довелося почекати - пошкодження Red Bull виявилися достатньо серйозними, і австралієць зміг виїхати на трасу лише за 27 хвилин до кінця сесії.

У другій половині сесії на машині Джанкарло Фізікелли відмовила коробка передач, і італійцеві довелося залишитися в боксах. Вже після клітчастого прапора пошкодив машину Тімо Глок, який втратив переднє антикрило після розвороту і невеликого контакту зі стіною. Серйозніших інцидентів не було.

Підсумки другої вільної практики:

1. Алонсо (Рено) - 1:45.654

2. Хемілтон (Макларен) - 1:45.752

3. Масса (Феррарі) - 1:45.793

"Чемпіон"

Зараз ви читаєте новину «F1. Другу практику Гран Прі Сінгапуру виграв Фернандо Алонсо». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі