середа, 21 січня 2009 16:23

Євро-2012. З будівництва львівського стадіону зробили реаліті-шоу

Євро-2012. З будівництва львівського стадіону зробили реаліті-шоу

Львів вирішив організувати трансляцію будівництва стадіону до чемпіонату Європи з футболу 2012 року в режимі он-лайн на сайті Львівської міської ради. У повідомленні сказано, що будівельний майданчик буде обладнаний веб-камер для можливості спостереження за будівництвом стадіону в будь-який момент.

20 січня Львів розпочав будівництво самого стадіону, розпочавши з закладання фундаменту.У фундамент мер Львова Андрій Садовий і голова Львівської облдержадміністрації Микола Кміть опустили капсулу зі зверненням до майбутніх поколінь.

Раніше велися роботи з підготовки до будівництва стадіону.Перший етап будівництва вже завершено, під час нього були побудовані тимчасові дороги навколо стадіону та під"їзди для техніки, також знято верхній родючий шар грунту та встановлено баштові крани.

За словами голови Львівської обласної державної адміністрації Миколи Кмітя, Львів продовжує пошуки інвестора на будівництво стадіону до Євро-2012.

За його словами, переговори ведуться з кількома інвесторами, але до підписання документів він не хоче називати конкретні назви компаній.

sportanalytic

Зараз ви читаєте новину «Євро-2012. З будівництва львівського стадіону зробили реаліті-шоу». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі