понеділок, 15 вересня 2008 11:10

Євро-2012. УЄФА вражено темпами будівництва стадіону в Донецьку

Делегація УЄФА в Донецьку ознайомилася з будівельними роботами на стадіоні "Шахтар" під час візиту 13 вересня.  Делегація прибула в Україну з метою ознайомитися з виконанням робіт із проектів стадіонів приймаючих міст, у рамках підготовки до Євро2012.

Побувавши на будівельному майданчику "Шахтаря" Марк Тіммер відзначив, що приємно здивований обсягом виконаних робіт.

"Просто фантастично бути тут сьогодні. Ми вже давно обіцяли приїхати сюди, щоб зрозуміти ситуацію зі стадіоном. Усе, що я можу зараз сказати, що це однозначно стадіон - представник останнього покоління. Тому ми з нетерпінням будемо чекати відкриття цього стадіону найближчим часом", - сказав Марк Тіммер.

М. Тіммер відзначив, що має намір відвідати й інші стадіони в Україні, що будуть приймати матчі Євро2012. Він не зміг дати оцінку стадіонам у Польщі, оскільки перевірка об"єктів спортивної інфраструктури почалася з України.

При цьому, експерт УЄФА з питань стадіонів Давід Петріашвіли посміхаючись, помітив: "Єдине, що цьому стадіону не вистачає, це гарних футбольних ігор".

"Чемпіон"

Зараз ви читаєте новину «Євро-2012. УЄФА вражено темпами будівництва стадіону в Донецьку». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі