неділя, 22 лютого 2009 11:47

Євро-2012. "Ми не будемо коментувати кожну вигадку преси"

Євро-2012. "Ми не будемо коментувати кожну вигадку преси"

У Польському футбольному союзі (PZPN) назвали нісенітницею публікацію Gazeta Wyborcza, яка, нагадаємо, днями повідомила, що матчі чемпіонату Європи з футболу 2012 року можуть пройти в шести польських містах і лише два українських.

- Ми не коментуватимемо кожну вигадку, яке з"являється в ЗМІ, - сказав прес-секретар PZPN Збігнєв Кожмінський. Він відзначив, що УЄФА визначає, в яких українських і польських містах проходитимуть матчі Євро-2012, в той же час, підкресливши, що відповідні рішення найімовірніше будуть ухвалені в травні цього року.

Більш того, відзначив прес-секретар PZPN, УЄФА може відкласти ухвалення рішення на пізніший термін, як це було з оголошенням країн-переможців в конкурсі на проведення Євро-2012. Збігнєв Кожмінський заявив, що PZPN не отримувала інформації від УЄФА про проведення матчів чемпіонату в 6-ти польських і 2-х українських містах.

- Якби були такі сигнали, ми б інформували про це громадськість, - сказав він.

Нагадаємо, що генеральний секретар УЄФА Девід Тейлор залишився задоволений ходом підготовки Харкова до Євро-2012 в ході недавнього візиту.

За матеріалами terrikon, gazeta.ua

Зараз ви читаєте новину «Євро-2012. "Ми не будемо коментувати кожну вигадку преси" ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі