середа, 17 вересня 2008 16:25

Євро-2012. Німці навчать українців дбати про безпеку

Президент ФФУ Григорій Суркіс та делегат Бюро німецької економіки в Україні пані Карін Рау домовилися про проведення в Україні наприкінці жовтня нинішнього року спеціального семінару з питань безпеки Євро-2012, повідомляє УНІАН.

В рамках цього форуму німецькі спеціалісти поділяться з українськими колегами досвідом, який два роки тому дозволив їм на найвищому рівні провести фінал світової першості.

За словами Карін Рау, у семінарі візьмуть участь генеральний уповноважений з питань безпеки чемпіонату світу з футболу-2006 Гельмут Шпан та сенатори Берліна і Мюнхена.

Ініціатива делегата Бюро німецької економіки в Україні із вдячністю сприйнята й вітчизняними професіоналами, що мають багаторічний практичний досвід правоохоронної діяльності. Особливу важливість і перспективність такого співробітництва відзначив керівник Центру з питань безпеки та правопорядку Євро-2012 Василь Фатхутдінов, який також брав участь у обговоренні.

Серед першочергових пунктів - розробка схеми керування і координації дій відомств у рамках підготовки й реалізації заходів щодо забезпечення безпеки та правопорядку, визначення шляхів і каналів фінансування таких заходів, розподіл обов`язків між задіяними сторонами (уряд, УЄФА і національна асоціація), моніторинг основних проблем і вироблення рекомендацій щодо їхнього подолання.

Суркіс і Рау висловили задоволення перспективами розвитку двостороннього співробітництва і підтвердили готовність ще більш активно взаємодіяти у напрямку вдосконалення комплексної системи підготовки до Євро-2012.


Зараз ви читаєте новину «Євро-2012. Німці навчать українців дбати про безпеку». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі