четвер, 02 жовтня 2008 19:01

Євро-2012. Львівський аеропорт хочуть реконструювати три іноземні компанії

Євро-2012. Львівський аеропорт хочуть реконструювати три іноземні компанії

1 жовтня, було відкрито пропозиції претендентів на проектування терміналу Львівського аеропорту. Є три претенденти - це чеська, голландська та естонська компанії, - повідомив 2 жовтня у коментарі ZAXID.NET мер Львова Андрій Садовий.

З цих трьох компаній лише голландська має представництво в Україні. Мер Львова також зазначив, що претендентів було значно більше. "Просто, коли в нас щось робить держава, то не завжди виходить добре", - додав мер.

Щодо будівництва Євроколії, то керівник Львівської залізниці Михайло Мостовий повідомив, що цей проект можливо реалізувати, лише коли буде знайдено інвестора: "І колія проходитиме не через сам Львів, а через Дубляни. Щодо площі Двірцевої, то є італійський інвестор, є розуміння Мінтрансу, але існують певні складнощі з Львівською міською радою".

Мер Львова Андрій Садовий, своєю чергою, запевнив, що проект Євроколії можна реалізувати, а кошти для нього можна знайти, збудувавши чотири супермаркети.

champion

Зараз ви читаєте новину «Євро-2012. Львівський аеропорт хочуть реконструювати три іноземні компанії». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі