четвер, 07 червня 2007 16:03

Євро-2008 отримав свої марки

За 367 днів до початку Євро-2008 Херберт Гетц, виконавчий директор австрійської пошти по маркетингу і клієнтам, представив перший сувенірний марочний лист, присвячений чемпіонату Європи.

"Останні 150 років марки виконують роль маленьких посланників своєї країни, її культури і особливостей. Ці марки представлятимуть чемпіонат Європи в Австрії", - сказав Гетц. Лист складається з чотирьох марок із зображенням талісманів ЧЕ-2008 Трікса і Флікса, намальованих Ренатою Грубер. Вже сьогодні він вільно продається в найбільших поштових відділеннях Австрії. Перші чотири штуки з великого набору в 20 марок будуть надруковані тиражем 700 тисяч кожна, тобто всього - 2,8 мільйона.

Нові марки відрізняє незвична вартість. "До цього у нас не було марок за такими цінами, - пояснив Гетц. Зараз стандартна плата за лист по Австрії - 55 центів, а ці марки коштують 20, 25, 30 і 35 центів. Так виходить більше комбінацій, і клієнтам завжди буде потрібно дві або три разних маркі".

Австрійська пошта - один з чотирьох національних партнерів турніру, що допомагає організаторам в пересилці листів і посилок і у сфері логістики. Глава оргкомітету Євро Мартін Каллен, а також заступник мера Відня і радник по спортивних заходах в місті Грете Ласка задоволені партнерами чемпіонату і ходом підготовки до нього. "Я горджуся тим, що відбувається в Австії. Все йде добре і без відхилень від курсу", - сказав Каллен. "Ми не намагаємося штучно підхльоснути емоції, але просто організовуємо класний чемпіонат Європи собі на радість. З такими хорошими партнерами нас обов"язково чекає успіх", - додала Ласка. - повідомляє сайт www.fanat.com.ua

Зараз ви читаєте новину «Євро-2008 отримав свої марки». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі