понеділок, 08 вересня 2008 13:57

Євро 2012. Китайці запропонували побудувати магістраль "Схід-Захід"

Євро 2012. Китайці запропонували побудувати магістраль "Схід-Захід"
До Євро-2012 китайська корпорація пропонує побудувати в Україні автомагістраль "Схід-Захід"

У Києві відбулася робоча зустріч з представниками делегації Китайської Народної Республіки, у якій взяв участь заступник міського голови Львова Олександр Жаріков. Учасники зустрічі ознайомилися з досягненнями китайських колег у підготовці до проведення літніх Олімпійських ігор 2008 року та обговорили можливості спільних інвестиційних проектів у місті Львові, - повідомила ZAXID.NET прес-служба ЛМР.

Делегацію Китайської Народної Республіки очолював віце-президент китайської державної корпорації "Road & Bridge Corporation", яка спеціалізується на будівництві доріг і мостів. Слід зазначити, що корпорація "Road & Bridge Corporation" є найбільшою будівельною організацією Китаю, а також входить до десятки провідних будівельних організацій світу.

Перед візитом в Україну, представники корпорації подали пропозиції щодо будівництва в Україні автомагістралі "Схід-Захід", яка покликана сполучити між собою відповідні кордони держави. Подані проектні пропозиції оцінюються в 7 мільярдів доларів США, а в якості інвесторів готові виступити Китайське відділення Єксім-Банку, а також Національний Банк Китаю.

У межах робочої зустрічі, заступник міського голови Львова Олександр Жаріков здійснив презентацію найактуальніших інвестиційних проектів у місті. Особливу увагу приділив проектам з будівництва нового стадіону та розбудови прилеглої до нього території. Присутні ознайомилися з інвестиційними пропозиціями міста щодо розбудови транспортної інфраструктури, зокрема паркінгів. Також колег з Китаю поінформували про відкриття міжнародного тендеру на визначення виконавця розробки дорожньо-транспортної стратегії міста з врахуванням пілотного проекту будівництва трамвайної колії від головного залізничного вокзалу до стадіону.

У ході робочої зустрічі делегацію Китайської Народної Республіки запросили взяти участь у роботі Міжнародного економічного форуму, який відбудеться у Львові 1-3 жовтня 2008 року.

"Чемпіон"

Зараз ви читаєте новину «Євро 2012. Китайці запропонували побудувати магістраль "Схід-Захід"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі