неділя, 15 вересня 2019 20:11

Ето'о сварився з Гвардіолою

Екс-форвард Барселони і збірної Камеруну 38-річний Самуель Ето'О на своїй сторінці в Instagram оголосив про завершення кар'єри.

"Це кінець. Попереду новий виклик. Спасибі всім велике", – написав Ето'О.

16-річним Ето'о приїхав до Іспанії й підписав контракт із "Реалом", але в 19 років перейшов у "Мальорку". У 23 роки Самуель перебрався до "Барселони", де провів найкращі часи в кар'єрі й забив 108 м'ячів. З приходом Хосепа Гвардіоли гравець почав конфліктувати з тренером.

Це я приносив перемоги, а не Мессі

"Це я приносив перемоги, а не Мессі", – сказав Гвардіолі. – На той момент ситуація була саме така. Час Мессі прийде пізніше. Запитайте Хаві, Іньєсту і всіх інших – тоді це була моя епоха".

 

З "Барселони" камерунець перейшов в "Інтернаціонале", де провів три сезони й виграв Лігу чемпіонів. Згодом були "Анжи", "Челсі", "Евертон" і навіть екзотичний узбецький "Бунедкор".


Останнім клубом в кар'єрі Ето'О був Катар, в складі якого він провів 11 матчів і забив 4 м'ячі.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "В другому таймі "Спартак" винесли вперед ногами" – 25 років легендарній перемозі


В активі Самюеля Ето'О 118 матчів і 56 забитих голів у футболці збірної Камеруну, разом з якою він взяв участь в трьох Кубках світу – 1998, 2002 і 2014 років.

Зараз ви читаєте новину «Ето'о сварився з Гвардіолою». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі