четвер, 24 травня 2007 11:46

Ето"О сподівається на перехід Анрі до "Барселони"

Форвард "Барселони" Самуель Ето"O, 26 років, сподівається, що лідер атак лондонського "Арсеналу" Тьєрі Анрі перейде в стан каталонців, повідомляє Sky Sports.

Француз міг перейти до "Барселони" ще минулого літа, але спростував розмови про трансфер підписавши новий контракт з "канонірами". Проте, чутки поновилися з новою силою після того, як в команді відбувся неприємний інцидент зі звільненням одного з керівників клубу Девіда Дейна і невдало проведеного "Арсеналом" сезону. До того ж останнім часом у гравця зіпсувалися стосунки з головним тренером лондонського клубу Арсеном Венгером.

- Я був би дуже радий, якщо Анрі перейде в наш клуб, навіть не дивлячись на те, що конкуренція в передній лінії стане ще жорсткішою", – заявив Ето"O. – З Анрі атакувальна потужність "Барселони" стала б нестримною. Повірте, маючи такого гравця в команді можна зламати будь-яку оборону в світі. Не знаю, чи перейде француз до нас чи ні, це робота скаутів та керівництва. Я знаю лише одне, що хочу грати в команді з кращими гравцями планети і Анрі один з них, - сказав камерунець.

Анрі провів не найкращий сезон в своїй кар"єрі. Постійні травми заважали йому повернути свою звичну форму.

Зараз ви читаєте новину «Ето"О сподівається на перехід Анрі до "Барселони"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі