понеділок, 24 січня 2011 13:48

Ето'О підсунули напівголу танцівницю (ФОТО)
6

Фото: фото з сайту delfi.ua

Нападник міланського "Інтера" Самюель Ето'о днями відвідав одне з італійських шоу.

Відомого камерунського футболіста запросили на дуже популярну в Італії програму під назвою Chiambretti Night.

Фішка шоу в тому, що в перервах між інтерв'ю героя програми розважає сексуальним танцем красива модель.

Самюелю "дісталася" венесуельська модель Айнет Стівенс. Можна з упевненістю сказати, що такий подарунок футболістові сподобався, він дивився на Айнет і посміхався.

Нагадаємо, що Самюель одружився досить рано, в 20 років. Його дружина, красуня-мулатка Жоржетт. Подейкують, що вона має над Ето'О необмежену владу.

Жоржетт нечасто з'являлася в громадських місцях, і папараці доводилося неабияк постаратися для того, щоб зробити фотографію дружини Ето'О. Лише в Майамі, де проводили відпустку Самюель, Жоржетт і їхній трирічний син Етьєн, зіркова сім'я потрапила в об'єктиви фотокамер.

Додамо, що камерунець не єдина людина футболу, якому довелося побувати на шоу. Свого часу гостями Chiambretti Night були Жозе Моурінью, Карло Анчелотті і Фабіо Капелло.

Тренери також як і Самюель Ето'о повністю відчули формат програми. Моурінью після цього сказав, що він намагався не дивитися. Капелло було незручно, а ось Анчелотті насолодився танцем і дискомфорту не відчув.

За матеріалами Delfi Спорт

Зараз ви читаєте новину «Ето'О підсунули напівголу танцівницю (ФОТО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі