Ексклюзиви
середа, 25 квітня 2007 19:16

Ето"О піде з "Барселони" тільки коли самі вболівальники попросять

 

Камерун Самюель Ето"О, 26 років, спростував чутки про свій можливий трансфер з "Барселони" в один з англійських клубів і про нібито конфлікт, що мав місце, між ним і Рональдіньйо, повідомляє Sky Sports.

- Я піду, тільки коли самі уболівальники скажуть мені про це. Зараз я віддаю всі свої сили заради фанатів, і якщо настане день, коли я не зможу виконати їх запити, я покину команду. Але перш ніж піти, я обов"язково переговорю з керівництвом, – повідомив Камерун.

- Що стосується Рональдіньйо, то він, як і я, грає за "Барсу". Нікому не потрібні конфлікти. Я встану на захист Рональдіньйо так само, як я оберігаю моїх дітей. Деякі недоброзичливці розпускають подібні чутки, щоб посіяти ворожнечу між нами. Вони ідіоти, і я готовий сказати їм про це в обличчя, – заявив Ето"О.

Безліч чуток про те, що лідери можуть піти, дійсно розбалансували команду. "Барселона" вилетіла вже на першій стадії плей-офф Ліги Чемпіонів, а минулої неділі програла "Вільяреалу" в чемпіонаті, підпустивши до себе переслідувачів впритул.

Зараз ви читаєте новину «Ето"О піде з "Барселони" тільки коли самі вболівальники попросять». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути