середа, 30 липня 2008 17:02

Ето"О не хоче залишатися в "Барселоні" через вислів тренера

Камерунський нападаючий "Барселони" Самюель Ето"О висловив своє бажання залишити каталонський клуб через нетактовний вислів головного тренера Хосепа Гвардіоли, інформує інтернет-видання Goal.

Наставник синьо-гранатових публічно заявив, що не бачить 27-річного форварда у складі колективу, та має намір попрощатися з футболістом. Проте президент клубу Жоан Лапорта висловив свою думку, що Ето"О цілком може допомогти команді в майбутньому сезоні, тому його необхідно залишити на "Камп Ноу".

"Якщо чесно, я навіть не бачу сенсу коментувати ці слова. Найближчим часом ми обговоримо всі деталі з керівництвом команди і з"ясуємо тим самим відносини. По суті, вислів президента клубу ніяк не впливає на кінцевий результат даної ситуації, оскільки це було всього лише рішення, яке залишається за головним тренером, який відповідає за результат своїх підопічних", - заявив агент гравця Жозе Марія Месаллес.

Зараз ви читаєте новину «Ето"О не хоче залишатися в "Барселоні" через вислів тренера». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі