вівторок, 11 листопада 2008 09:03

Ето"О і Вагнер Лав вперше забивали по 4 м"ячі за гру

Нападаючий "Барселони" Самуель Ето"О, який зробив покер в матчі проти "Вальядоліда" (6:0) сказав, що йому жодного разу не вдавалося забити стільки м"ячів в одному матчі і розповів, що це було дуже не просто. Після цього матчу футболіст очолив таблицю бомбардирів.

"Не думаю, що мені вдавалося раніше забивати стільки м"ячів за один матч, - наводить слова Ето"О goal.com. - Я не думаю, що я був кращим гравцем. Я просто зробив свою роботу і забивав м"ячі. Вся команда зіграла прекрасно проти дуже сильного суперника. Ця перемога стала результатом важкої роботи всієї команди".

Нападаючий ЦСКА Вагнер Лав також поділився враженнями від матчу 28-го туру прем"єр-ліги з "Москвою" (4:1), в якому забив суперникові 4 голи.

"Завжди прагнув до того, щоб моя гра нікого не залишала байдужим. Хочу особливо підкреслити заслугу моїх партнерів в сьогоднішньому успіху. Без них у мене б нічого не вийшло. Не пригадаю, щоб вдавалося забивати 4 м"ячі в одному матчі. Цілком можливо, на серйозному рівні покер зробив вперше. Ось хет-трики робити вдавалося, і неодноразово".

Вагнер Лав із 17-ма голами став найкращим бомбардиром серед легіонерів в історії російського футболу.

Зараз ви читаєте новину «Ето"О і Вагнер Лав вперше забивали по 4 м"ячі за гру». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі