четвер, 21 лютого 2008 19:22

Естонських легкоатлетів звинувачують в організації публічних будинків

Естонська поліція затримала легкоатлетів Крістіана Рахну і Тааві Ріма за підозрою в організації у Талліні кількох публічних будинків. Спортсменам висунуто звинувачення у сприянні проституції і створенні злочинної групи. Увечері 20 лютого Рахну і Рім були звільнені під підписку про невиїзд.

Місяць тому в естонську газету Postimees прийшов анонімний лист з повідомленням про те, що легкоатлети відкрили у Талліні масажний салон, який надає сексуальні послуги. Редакція видання передала лист у поліцію, яка почала розслідування цієї справи.

Якщо вину Рахну і Ріма доведуть, то вони можуть отримати по 12 років в"язниці. Разом зі спортсменами поліція заарештувала жінку, яка, імовірно, управляла борделями. Крім того, Рахну підозрюється в пограбуванні зі зламом, а Рім - у здирстві.

Голова Олімпійського комітету Естонії Март Сійманн оголосив про припинення статусу десятиборця Рахну як кандидата на участь в Олімпіаді у Пекіні. Крім того, припинена виплата Рахну олімпійської допомоги і стипендії Союзу легкої атлетики Естонії.

РИА Новости

Зараз ви читаєте новину «Естонських легкоатлетів звинувачують в організації публічних будинків». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі