неділя, 25 серпня 2019 20:11

Ешлі Коул не зазнав жодної поразки в чемпіонаті

Знаменитий англійський захисник Ешлі Коул оголосив про завершення кар'єри в 38 років.

Слова Коула наводить Sky Sports.

"Ретельно зваживши все, зрозумів, що настав час повісити бутси на цвях і почати нову главу, яка, сподіваюся, буде пов'язана з тренерською діяльністю. Я здійснив свою мрію і тепер дивлюся в майбутнє", - сказав Коул.

 
Коул почав свою кар'єру в молодіжній команді "Арсеналу", потім дебютував за основну команду в листопаді 1999 року, зігравши 228 матчів та забивши десять м'ячів.

З "Арсеналом" він виграв два титули Прем'єр-ліги, три Кубка Англії, і був невід'ємною частиною команди "Непереможних" сезону 2003-04, яка провела весь сезон ліги без поразок.

Коул також грав за Арсенал у фіналі Ліги чемпіонів УЄФА в 2006 році, коли клуб програв "Барселоні" – 1:2.
Був невід'ємною частиною команди "Непереможних" сезону 2003-04, яка провела весь сезон ліги без поразок


У серпні 2006 року, після тривалої саги Коул завершив перехід до "Челсі", з якими він здобув чимало нагород та титулів у тому числі став чемпіоном Прем'єр-ліги в сезоні 2009-10, здобув чотири Кубки Англії, один Кубок Футбольної ліги, став переможцем Ліги чемпіонів УЄФА та Ліги Європи.

По ходу своєї кар'єри Коул виступав за "Арсенал", "Крістал Пелас", "Челсі", "Рому", "Лос-Анджелес Гелаксі" і "Дербі", який покинув в червні.

На рахунку захисника сім перемог в Кубку Англії, дві – в Суперкубку Англії і одна – в Кубку англійської ліги.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Дієго Форлан визнавався найкращим футболістом Кубка світу

За збірну Англії Коул провів 107 матчів і займає шосте місце в списку гравців з найбільшою кількістю поєдинків у складі "Трьох Левів".

Зараз ви читаєте новину «Ешлі Коул не зазнав жодної поразки в чемпіонаті». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі