середа, 02 липня 2008 19:26

Енен завершила кар"єру через невдачі на Вімблдоні

Колишня перша ракетка світу Жюстін Енен, котра 20 травня цього року оголосила про завершення спортивної кар"єри, не виключила свого повернення у великий теніс. Бельгійка відзначила, що зазвичай вона не змінює своїх рішень, але, оцінюючи шанси на відновлення кар"єри, не хотіла б говорити слово "ніколи", повідомляє Associated Press.

"Я не впевнена в тому, що ніколи не повернусь корт, тому що ненавиджу слово "ніколи". Люди, які знають мене, скажуть, що коли я щось роблю, то роблю це на 200 відсотків. Якщо я закінчила кар"єру, то я її закінчила", - заявила Енен. Бельгійська тенісистка підкреслила, що вона пішла зі спорту не через травми: "У мене була свобода вибору".

За словами Енен, головним розчаруванням її спортивної кар"єри став той факт, що вона жодного разу не виграла Вімблдон (єдиний з турнірів "Великого шолому", на якому бельгійка не перемагала). Що стосується Вімблдону-2008, то Енен вважає його головною фавориткою американку Вінус Вільямс.

Зараз ви читаєте новину «Енен завершила кар"єру через невдачі на Вімблдоні». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі