Ексклюзиви
середа, 16 січня 2008 13:07

Енен готова боротися з допінгом у тенісі

Енен готова боротися з допінгом у тенісі
Знаменита бельгійська тенісистка Жюстін Енен заявила, що згодна з тимчасовою дискваліфікацією спортсменів, перша допінг-проба яких дала позитивний результат.

- Я вважаю, що за позитивною допінг-пробою спортсмена повинне слідувати негайне усунення від участі в змаганнях і зроблю все можливе, щоб так і відбувалося найближчим часом., - сказала Енен після матчу другого кола з росіянкою Ольгою Пучковою (6:1, 7:5) на Відкритому чемпіонаті Австралії. - Вважаю, що для всього світу було б краще, якби дискваліфікація наступала раніше, ніж в це відбувається в даний час.

Керівні інстанції світового тенісу розглядають можливість не допускати до змагань гравців, перша допінг-пробу яких дала позитивний результат, до закінчення процедури перевірки. Зараз після першого тесту може пройти декілька місяців до офіційного підтвердження і винесення санкцій спійманим на застосуванні допінга спортсменам.

Джерело: Телеканал "Спорт"
Зараз ви читаєте новину «Енен готова боротися з допінгом у тенісі ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути