неділя, 09 березня 2008 13:42

Енді Роддік став переможцем престижного турніру ATP в Дубаї

Завершився престижний турнір ATP в Дубаї (ОАЕ) з призовим фондом 1 401 000 доларів. Перемогу в ньому заслужено здобув американський тенісист Енді Роддік, який показав високий рівень гри впродовж всього турніру.

У фінальному матчі Роддіку протистояв іспанець Фелісіано Лопес, який займає 34-й рядок в рейтингу ATP. Ніхто не міг припустити, що з самого початку Лопес нав"яже боротьбу фаворитові. Перший сет закінчився тай-брейком, в якому сильнішим виявився іспанець.

Проте в другому сеті шоста ракетка світу перехопив ініціативу і зміг зрівняти рахунок за партіями. У вирішальному раунді позначився клас Роддіка. Американець не втратив контроль за грою і довів матч до перемоги. Підсумковий рахунок - 6:7 (8:10), 6:4, 6:2 - на користь Енді.

Роддік завоював 25-й титул в своїй кар"єрі і другий в 2008 році. На шляху до перемоги він вибив зі змагань другу і третю ракетки світу Надаля і Джоковіча відповідно.

Чемпионат.ру
Зараз ви читаєте новину «Енді Роддік став переможцем престижного турніру ATP в Дубаї». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі