пʼятниця, 28 січня 2011 15:19

Енді Мюррей вийшов у фінал Australian Open

Енді Мюррей вийшов у фінал Australian Open

Британець Енді Мюррей став другим фіналістом Відкритого чемпіонату Австралії з тенісу (Australian Open). У півфіналі Мюррей обіграв іспанця Давида Феррера з рахунком 4:6, 7:6 (7:2), 6:1, 7:6 (7:2). У вирішальному матчі британський тенісист зустрінеться з сербом Новаком Джоковічем.

Матч Мюррей - Феррер пройшов у впертій боротьбі і тривав близько трьох з половиною годин. Вирішальної переваги британець домігся на тай-брейках в другому і четвертому сетах. З Джоковічем Мюррей зіграє 30 січня.

У фіналі в жіночому одиночному розряді зіграють бельгійка Кім Клійстерс і китаянка Лі На. Цей матч відбудеться 29 січня. У той же день у фіналі чоловічого парного розряду американські брати Боб і Майк Брайан зустрінуться з індійцями Махеш Бхупаті і Леандер Паес.

Раніше 28 січня визначилися переможниці Australian Open в жіночому парному розряді. У фіналі Гісела Дулко з Аргентини і Флавія Пеннетта з Італії з рахунком 2:6, 7:5, 6:1 перемогли росіянку Марію Кириленко та Вікторію Азаренко з Білорусі.

За матеріалами Лента

Зараз ви читаєте новину «Енді Мюррей вийшов у фінал Australian Open». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі