пʼятниця, 01 квітня 2011 10:26

Енді Маррей відвідав тренування Девіда Хея

Енді Маррей відвідав тренування Девіда Хея

Чемпіон світу у суперважкій вазі за версією WBA Девід Хей заявив про те, що його суперником вірогідно стане чемпіон світу IBF / IBO / WBO Володимир Кличко, а не його брат Віталій, який володіє титулом WBC. Нагадаємо, що поєдинок Кличко - Хей відбудеться або 25 червня, або 2 липня.

"Точну дату проведення бою я повинен дізнатися в найближчі кілька тижнів. Але я знаю, що моїм суперником буде Володимир. Він оговтався від травми і готовий вийти на ринг. Місце проведення бою мене не турбує. Я не висував вимог про місце проведення поєдинку.

Поки що я знаю, що буду битися в кінці червня або початку липня, і я щасливий. Я чув зовсім божевільні припущення про можливе місце проведення бою, але очікую, що він пройде в Німеччині", - розповів Хей в інтерв'ю BBC Five.

Тим часом, тренування Хея у четвер відвідав відомий британський тенісист Енді Маррей.

"У боксерів завжди є чому повчитися - наприклад, стрімкості. У кожному виді спорту дуже важливо бути націленим на результат. Це означає, що спортсмен повинен бути зосереджений кожну секунду, інакше його наздожене болючий удар.

Перед тенісистами така проблема, як правило, не стоїть. Але навчитися деяким тонкощам у боксерів все ж можна. Всі ці спортсмени дуже скромні і працьовиті. Дуже приємно спостерігати за їх роботою", - цитує Мюррея ESPN.

Зараз ви читаєте новину «Енді Маррей відвідав тренування Девіда Хея». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі