пʼятниця, 11 січня 2019 20:11

Енді Маррей може закінчити кар'єру після Australian Open - відео

Енді Маррей може закінчити кар'єру після Australian Open - відео
Енді Маррей зі сльозами на очах повідомив про завершення кар'єри через хронічну травму

Екс-перша ракетка світу Енді Маррей повідомив, що Відкритий чемпіонат Австралії може стати його останнім турніром. Британець планує завершити кар'єру після Вімблдону, однак хронічний біль в стегні може не дозволити йому зробити задумане.

"Я довго боровся, і мені боляче вже близько двадцяти місяців. Я зробив все, що міг, щоб спробувати поліпшити самопочуття, але це не допомогло. В середині грудня ми поговорили з командою, і я сказав їм, що не можу продовжувати. Можливо, я зможу дотерпіти до Вімблдону, саме на цьому турнірі я хотів би завершити кар'єру, але не впевнений, що зможу долати біль наступні 4 або 5 місяців.

Є ймовірність, що Australian Open стане моїм останнім турніром. Я можу грати, але з деякими обмеженнями. Я виступлю в Мельбурні ", - цитує британця DailyMail.

Через травму тазостегнового суглоба британець пропустив більше року і після відновлення в червні взяв участь в шести турнірах.

На даний момент британець займає 230-е місце в рейтингу ATP. Такий низький рейтинг Маррея пояснюється тривалою відсутністю і втратою фізичних кондицій у зв'язку з пошкодженням.

За кар'єру Маррей виграв 45 турнірів ATP, серед них три трофеї Більшого Шолома - US Open 2012, Вімблдон-2013 і 2016. Також британець двічі перемагав на Олімпіадах в одиночному розряді (2012, 2016). Свого часу Енді входив у "Велику четвірку" найкращих тенісистів сучасності разом з Роджером Федерером, Рафаелем Надалем та Новаком Джоковичем.

Його розіграші ввійшли у класику світового тенісу.

А в 2015 році на Вімблдоні Маррей та Федерер зіграли чи не найкращий гейм в історії сучасного тенісу.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Маррей виграв Вімблдон вдруге в кар'єрі

Британець Лі Кларк відкусив частину вуха своєму вітчиму Алістеру Вілсону через суперечку про національність першої ракетки світу Енді Маррея.

Зараз ви читаєте новину «Енді Маррей може закінчити кар'єру після Australian Open - відео». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі