неділя, 20 листопада 2011 17:58

Ємельяненко перервав серію поразок під наглядом Путіна

Російський боєць змішаних єдиноборств (ММА) Федір Ємельяненко переміг американця Джеффа Монсона в поєдинку, який пройшов у Москві.

Таким чином, росіянин перервав серію з трьох поразок. До цього Ємельяненко послідовно програв бразильцям Фабрісіо Вердуму, Антоніо Сілві та американцю Дену Хендерсону.

Бій, який пройшов у столичному спорткомплексі "Олімпійський" в рамках турніру M-1 Global, тривав усі три раунди. Після закінчення поєдинку судді віддали перемогу росіянину, який володів ініціативою протягом більшої частини бою.

Монсон не раз пробував перевести бій у партер, але йому це не вдалося. Крім того, американець отримав серйозне розсічення, і в третьому раунді зустріч навіть була припинена.

За поєдинком стежив прем'єр-міністр РФ Володимир Путін. Після бою він привітав Федора Ємельяненка з перемогою.

За змаганнями також спостерігав мер Москви Сергій Собянін, який приїхав в Олімпійський трохи раніше від прем'єра. Поруч з Путіним, ліворуч, сиділа чемпіонка світу з боксу серед професіоналів у другій середній вазі Наталія Рагозіна з сином, праворуч - лідер команди "Русские Богатыри" Олександр Муромський, тенісист Марат Сафін і гімнаст Олексій Нємов.

Зараз ви читаєте новину «Ємельяненко перервав серію поразок під наглядом Путіна». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі