пʼятниця, 28 вересня 2007 09:04

Елано і Вагнера Лава викликали у збірну Бразилії

Головний тренер збірної Бразилії Дунга оголосив склад на два перші відбіркові матчі Кубку світу-2010, які пентакампеони проведуть у гостях проти Колумбії (14 жовтня) і удома проти Еквадору (17 жовтня). Як і на Кубку Америки-2007 та в останніх товариських зустрічах, до складу потрапив нападаючий ЦСКА Вагнер Лав. Потрапив у збірну також колишній півзахисник "Шахтаря", який нині грає за "Манчестер Сіті", Елано.

Повністю список запрошених гравців виглядає таким чином.

Воротарі: Доні ("Рома", Італія), Сезар ("Інтер", Італія)

Захисники: Майкон ("Інтер", Італія), Даніел Алвес ("Севілья", Іспанія), Лусіу ("Баварія", Німеччина), Жуан ("Рома", Італія), Алекс Сілва ("Сан-Паулу"), Алекс ("Челсі", Англія)

Півзахисники: Жилберту ("Герта", Німеччина), Клебер ("Сантос"), Жилберту Сілва ("Арсенал", Англія), Мінейру ("Герта", Німеччина), Фернанду ("Бордо", Франція), Жозуе ("Вольфсбург", Німеччина), Кака ("Мілан", Італія), Дієгу ("Вердер", Німеччина), Елано ("Манчестер Сіті", Англія)

sport-express.ru

Нападаючі: Роналдінью ("Барселона", Іспанія), Робінью ("Реал", Іспанія), Вагнер Лав (ЦСКА, Россія), Баптіста ("Реал", Іспанія), Афонсу Алвес ("Херенвен", Голландія)

Зараз ви читаєте новину «Елано і Вагнера Лава викликали у збірну Бразилії». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі