четвер, 15 листопада 2007 10:57

Екс-захисника "Динамо" Амісулашвілі не посадять за згвалтування

У відношенні екс-захисника київського "Динамо" Александра Амісулашвілі не буде порушена кримінальна справа, повідомляє www.champion.com.ua.

- Слідчий відділ по Фрунзенському району прийняв рішення про відмову в порушенні кримінальної справи через відсутність ознак, що свідчать про примусовий вступ підозрюваного в сексуальний зв"язок із заявницею. На даний момент слідче управління слідчого комітету при прокуратурі РФ по Приморському краї перевіряє обґрунтованість цього рішення, - повідомила прес-секретар слідчого управління слідчого комітету при прокуратурі РФ по Приморському краї Аврора Римська.

Гравець нальчинського "Спартака" і збірної Грузії Александр Амісулашвілі був затриманий у Владивостоці 4 листопада за підозрою в зґвалтуванні. У своїй заяві 25-річна жителька Владивостока Олеся С. стверджувала, що була зґвалтована футболістом. Гравець "Спартака", виклавши письмову версію, через десять годин був відпущений міліцією.

Зараз ви читаєте новину «Екс-захисника "Динамо" Амісулашвілі не посадять за згвалтування ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі