пʼятниця, 23 грудня 2011 16:53

Екс-захисник "Динамо" поставив хрест на Хачеріді

Екс-захисник "Динамо" поставив хрест на Хачеріді

Екс-захисник збірної України Андрій Несмачний порівняв своє покоління з нинішньою молоддю "Динамо".

"Наше покоління було більш дисциплінованим. У нас було більше поваги до старших. А зараз: ти йому слово, а він тобі два.

Дідівщину влаштовувати в команді не хотілося, тому намагалися пояснювати на словах. Але це марно. Якщо людина не змінить ставлення до оточуючих для початку у своїй голові, то ніякі переконання не допоможуть.

Пам'ятаю, коли я прийшов в "Динамо", у команді були Хацкевич, Белькевич, Головко, Дмитрулін, Федоров, Ребров... Всі їх поважали і слухали. Навіть якщо молодим робили зауваження, ніхто не огризався. Зараз такого немає. Скільки не говори - без толку. Це, напевно, ще багато в чому залежить від виховання та середовища спілкування.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Гусєв і Хачеріді - два абсолютно різних підходи в одній команді" - Головко

Скільки разів я Женю Хачеріді переконував: не запізнюйся! Не допомагає. Його вже й штрафували, але він все одно не робить висновки. Таких людей, напевно, вже не переробити. А скільки разів з Гармашем проводили бесіди! Теж ніякого результату. І це при тому, що хлопці ще мало чого домоглися в кар'єрі.

Треба пам'ятати, що відразу все не дається. Для того щоб досягти чогось серйозного, потрібно навчитися поважати один одного. Піднятися на гору важко, а скотитися вниз дуже легко. Дуже багато людей після такого падіння втрачають себе в житті".

Нагадаємо, що в останньому своєму єврокубковому поєдинку року "Динамо" подарувало Маккабі результативну нічию і вилетіло з Ліги Європи. По ходу матчу "Динамо" заробило два вилучення.

Євгена Хачеріді, який заробив одне з них, голкіпер Динамо Олександр Шовковський вдарив в підтрибунному приміщенні.

Зараз ви читаєте новину «Екс-захисник "Динамо" поставив хрест на Хачеріді». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі