четвер, 29 січня 2009 15:54

Екс-українця Житника викликали в збірну Росії

Головний тренер збірної Росії з хокею В"ячеслав Биков зробив дві заміни у складі команди перед третім етапом Євротуру - Шведськими хокейними іграми. Замість захисника Дмитра Воробйова і нападаючого Костянтина Горовікова в збірну викликані Олексій Житник і Олексій Бадюков, повідомляє офіційний сайт каналу "Спорт".

У гравця "Салавата Юлаєва" Дмитра Воробйова виникли складнощі із здоров"ям, і він відправився на обстеження в медичний центр Континентальної хокейної ліги. Його замінить Житник з московського "Динамо". Про причини заміни центрфорварда СКА Горовікова на Бадюкова з "Ак Барса" не повідомляється.

Свій перший матч на Шведських іграх збірна Росії проведе 5 лютого проти господарів турніру. 7 лютого росіяни зіграють з фінами, а 8 лютого - з чехами. У загальному заліку Євротуру російська команда упевнено лідирує з 17-у очками. У чехів вісім очок, у фінів - сім, у шведів - чотири.

lenta.ru

Зараз ви читаєте новину «Екс-українця Житника викликали в збірну Росії». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі