субота, 11 грудня 2010 11:11

Експертиза довела провину футболіста Піскуна у севастопольському ДТП

Експертиза довела провину футболіста Піскуна у севастопольському ДТП

Експертизу в страшному ДТП у Севастополі завершено і футболіст Владислав Піскун з її результатами ознайомлений. Результати оприлюднять, як тільки справу передадуть до суду.

Про це кримській редакції газети "Комсомольская правда в Украине" повідомила начальник відділу зв'язку з громадськістю ГУ МВС України в Севастополі Олена Фроляк.

"Результати експертизи вже прийшли. Обвинувачений з ними ознайомлений, - повідомила пані Фроляк, відповідаючи на запитання кореспондента КП. - Що в експертизі - я сказати не можу, це таємниця слідства. Результати оприлюднять, як тільки справу передадуть до суду. Це буде приблизно наприкінці грудня. Вина повністю доведена. Піскун з результатами експертизи згоден і визнав факт перевищення швидкості".

Нагадаємо, 21 листопада, автомобіль BMW під управлінням футболіста (зараз вже екс-футболіста ПФК Севастороль) Владислава Піскуна виїхав на тротуар і на смерть збив 26-річну Ліну Воронкову і її двох маленьких дітей.

За матеріалами Террикон

Зараз ви читаєте новину «Експертиза довела провину футболіста Піскуна у севастопольському ДТП». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі