четвер, 01 листопада 2007 18:46

Експерти УЄФА залишилися задоволеними підготовкою Донецька до Євро-2012

У Донецьку 30-31 жовтня перебувала делегація експертів УЄФА. Метою візиту стала перевірка ходу підготовки міста до проведення юнацького Чемпіонату Європи з футболу 2009 року, а також фінального турніру Чемпіонату Європи серед національних команд 2012 року, повідомляє champion.com.ua.

До складу делегації УЄФА ввійшли: Філіп Бове - експерт з транспорту, Пітер Хемпсон - експерт по аеропортах, Петсі Третован - експерт по розміщенню, Маттео Гамбутто - координатор проекту, Стефано Манеллі - асистент координатора проекту.

31 жовтня представникам УЄФА в Міжнародному бізнесі-центрі на слайдах презентували Донецьк і основні заходи щодо підготовки до Чемпіонатів Європи 2009 і 2012 років.

Експерти УЄФА ознайомилися з наземною транспортною інфраструктурою міста, аеропортом. Також учасники делегації відвідали Донецьке обласне клінічне територіальне медичне об"єднання, ознайомилися з умовами розміщення футбольних команд і уболівальників у готелях "Донбас Палас", "Атлас", "Прага", а також гуртожитку N 5 Донецького національного університету економіки і торгівлі ім. М. Туган-Барановського.

Комісія УЄФА не висловила зауважень з підготовки Донецька до футбольних турнірів, а також відзначила, що всі роботи і заходи ведуться відповідно до затверджених планів.

Зараз ви читаєте новину «Експерти УЄФА залишилися задоволеними підготовкою Донецька до Євро-2012». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі